Diensten

Evenementenbeveiliging

De organisatie van elk evenement begint met veiligheid. V&O Security is expert op het gebied van toegangscontrole en crowdmanagement. Wij bieden wij u security hosts met veel ervaring bij evenementen als voetbalwedstrijden en grote dancefeesten. Ons dienstenpakket bestaat verder uit visitatie, fouilleren, preventief toezicht, EHBO, BHV en reactie op voorkomende calamiteiten.

Objectbeveiliging

Objectterreinen zijn vaak het doelwit van dieven en vandalen. V&O Security zorgt ervoor dat tijdens de riskante uren in de avond en de nacht, weekeinden en vakanties permanente controle aanwezig is. Onze objectbeveiliging loopt of rijdt controlerondes en onderneemt actie bij calamiteiten.

Winkelsurveillance

Ook voor het beveiligen van winkels en winkelgebieden heeft u aan ons een goede partner. V&O Security houdt toezicht in verschillende gerenommeerde winkelketens en winkelgebieden. Door onze nette en goed opgeleide beveiligingsbeambten preventief te laten surveilleren, voorkomt u winkeldiefstal, agressie en andere ongeregeldheden in uw winkel.