Over ons

Over ons

Samen groeien in veiligheid

Veiligheid is voor Prefense een vanzelfsprekendheid. Met de juiste inzet van kennis en mensen maken wij iedere situatie veilig; zichtbaar of onzichtbaar. Wij vinden het belangrijk dat de klant er blindelings op kan vertrouwen dat hij, zijn omgeving en spullen in veilige handen zijn. Zodat hij onbezorgd kan focussen op andere zaken.

Kom jij ons team versterken?

Wij helpen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om: Volwaardig te kunnen participeren in de samenleving; Uitgedaagd te worden om zich te blijven ontwikkelen; Het beste uit zichzelf te halen en bij te dragen aan ons resultaat.

Kom jij ons team versterken?

Wij leveren de juiste professional op het gebied van verkeersregeling, veiligheid of hospitality, zodat we samen een omgeving creëren waarin iedereen zich veilig voelt.

Kom jij ons team versterken?

Wij geloven dat ieder mens iets wil betekenen en op een zinvolle manier wil bijdragen. Maar soms loopt het anders dan gepland, door een misstap, beperking of gewoon domme pech. Het kan dan lastig zijn om je leven weer op te pakken. Juist dan heb je mensen nodig die je een kans geven en vertrouwen in je hebben. Een investering die het waard gaat zijn. V&O Security gelooft en investeert in deze mensen. Door hen de juiste opleiding én een kans te geven om weer onderdeel van de arbeidsmarkt te worden.

Kom jij ons team versterken?
Wij zijn de beste

Onze voordelen

Werken met V&O Security is simpel & daadkrachtig.

GETRAINDE BEVEILIGERS
GETRAINDE BEVEILIGERS

Getrainde en gekwalificeerde beveiligers

Beveiliging ingezet
Beveiliging ingezet

Wij staan 24/7 klaar om je te ondersteunen met het inzetten van onze beveiligers.

Veno Security
Veno Security

100% leveringsgarantie: dienstbaar en betrouwbaar

Vraag een offerte aan
Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We reageren vrijwel altijd binnen één uur op dezelfde werkdag.

Hoge kwaliteit
Hoge kwaliteit

Al je veiligheidsdiensten geregeld bij één bedrijf

Planning & consultancy
Planning & consultancy

We begeleiden je door het gehele proces en ontzorgen je met het regelwerk.

Vragen

Over V&O Security

Wij zijn benieuwd met welke specifieke uitdagingen u te maken heeft. Op basis hiervan ontvangt u een advies op maat en selecteren wij voor u de beveiligers met de juiste ervaring en kwalificaties. Wilt u zelf ervaren hoe het is om met onze objectbeveiligers te werken? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.
Wij staan bekend om ons maatwerk, wij leveren altijd beveiliging op maat en maken onze beloftes waar. Hoe we dit doen? Door de juiste beveiligers op de juiste plek in te zetten. Door voortdurend mee te bewegen met wat ú nodig heeft. En door steeds nét even een stapje extra te zetten voor u. Onze opdrachtgevers kunnen dat beamen. Bovendien krijgt u bij ons een vast aanspreekpunt. Geen lange communicatielijnen dus. En al helemaal geen ingewikkelde contracten met kleine lettertjes.
Met de juiste inzet van kennis en mensen maken wij iedere situatie veilig, zichtbaar of onzichtbaar. Wij vinden het belangrijk dat de klant er blindelings op kan vertrouwen dat hij, zijn omgeving en spullen in veilige handen zijn. Zodat hij onbezorgd kan focussen op andere zake
Binnen het bedrijf zijn de lijnen kort en is de communicatie helder en open. 24 uur per dag zijn we bereikbaar voor vragen van de klant. Onze medewerkers werken hard en doen er alles aan om voor u een veilige situatie te creëren.
professioneel

Ons team

Wij vinden het belangrijk dat onze opdrachtgevers altijd gelijk en goed geholpen worden wanneer dit nodig is. Dit betekend dus ook: altijd bereikbaar zijn, 24/7. Wij denken mee, adviseren, kunnen snel schakelen en komen altijd onze afspraken na. Daarom zijn wij een betrouwbare partner.

Type een bericht..
1
V&O Security Group
Welkom bij V&O Security Group, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?