Objectbewaking

Event beveiliging bij V&O Security

Veiligheid speelt een belangrijke rol in onze samenleving. Op drukbezochte plaatsen, maar ook rustige gebieden is veiligheid een gevoelig onderwerp. Waterdichte beveiliging voor het bewaken van jouw objecten vindt je bij V&O Security. Wij zijn een professioneel bedrijf dat de veiligheid van jouw bedrijf en eigendommen hoog in het vaandel heeft staan. Voor een vlot lopend bedrijfsproces zonder storingen is het dan ook belangrijk om te kiezen voor optimale beveiliging in de vorm van objectbewaking.

Om welk object het ook gaat, V&O Beveiliging verzorgt landelijk de gehele bewaking van objecten. Of het nu om bedrijven, instellingen, overheid of bouwplaats beveiliging gaat. Samen met u stellen we een bewakingsplan op. Tevens verzorgen wij, indien gewenst, veiligheid scans voor uw object. Daarbij bepaalt u zelf welke risico’s u wilt afdekken en in welke mate dat moet gebeuren. Wij staan met ons deskundig team graag voor u klaar. Bovendien wordt u betrokken bij de bewaking; we koppelen periodiek onze bevindingen aan u terug.

Objectbewaking

V&O Security heeft niet alleen een partnership met de opdrachtgever maar werkt ook samen met andere instanties die bijdragen aan een betere Objectbewaking.

Meer weten over onze aanpak in de Objectbewaking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in deze dienst?

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR Objectbewaking
of
BEL ONS VOOR VRIJBLIJVEND BEVEILIGINGSADVIES

Voordelen van onze Objectbewaking

V&O  Beveiliging ziet toe op de veiligheid van uw bedrijfspand, instelling maar ook voor uw privéwoning. Dat doen we door het lopen van brand- en sluitrondes. Daarbij controleren we alarmsystemen, de manier waarop het pand is afgesloten en zijn we alert op mogelijke brandgevaarlijke situaties. Ook bij brand- en sluitrondes geldt dat we altijd voor u klaarstaan; 24 uur per dag, 7 dagen per week.

1500+ +
Tevreden klanten
1+ +
Kantoren in Nederland
5+ +
Ons team
50+ +
Voordelen
Beveiligingsbedrijf V&O Security
Beveiligingsbedrijf V&O Security

Beveiligingsbedrijf V&O Security is uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging.
Wij zijn gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel- of Zorg Ondersteuningof ter preventie op bouwplaatsen. Met spoed een beveiliger, toezichthouder of straatcoach ( Integriteit – Transparantie – Flexibiliteit – Dienstverlening – Dienstverlening ) nodig? Neem direct contact met ons op.

OVER ONS
Verschillende beveiligingsdiensten
Verschillende beveiligingsdiensten

Bent u op zoek naar professionele beveiliging van uw kantoorpand, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? Beveiligingsbedrijf V&O Security zorgt voor beveiliging op maat en dat al meer dan 15 jaar!

Benieuwd hoe V&O Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op
Type een bericht..
1
V&O Security Group
Welkom bij V&O Security Group, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?