Zorg Beveiliging

Home  /  Zorg

GGZ | ZIEKENHUIZEN | VERPLEEGHUIZEN | ZORGINSTELLINGEN | NOODOPVANG

Een goede zorgbeveiliger worden is lang niet voor iedereen weggelegd. Net als bij andere beveiliging disciplines vraagt ook de functie van Zorgbeveiliging om bepaalde competenties. Onze zorgbeveiligers voldoen in ieder geval aan de volgende eisen:

  • Communicatief sterk
  • Empathisch vermogen
  • Continue getraind op weerbaarheid
  • Representatief
  • Gastvrij
  • Kordaat

Beveiliging zorginstelling

V&O Security heeft niet alleen een partnership met de opdrachtgever maar werkt ook samen met andere instanties die bijdragen aan een betere zorgbeveiliging.

Meer weten over onze aanpak in de zorgbeveiliging ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in deze dienst?

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR ZORGBEVEILIGING
of
BEL ONS VOOR VRIJBLIJVEND BEVEILIGINGSADVIES

Zorgbeveiliging is een van de specialiteiten van V&O Security.

Er staat een enorme druk op de zorgsector. Richtlijnen rondom COVID-19 moeten worden nageleefd, het personeel tekort is groot en er wordt steeds vaker agressie gebruikt tegen hulpverleners. Zorgbeveiliging is dan de eerste stap tegen dit geweld.

Beveiliging in de zorg wordt niet alleen ingezet om maatregelen te handhaven, maar ook om cliënten of bezoekers op te vangen die hun emoties niet meer onder controle hebben. Zorgmedewerkers kunnen zich dan met een veilig gevoel richten op de zorgverlening terwijl de familieleden vriendelijk worden begeleid naar een wachtruimte.

Zorgbeveiliging hoeft dus niet alleen te worden ingezet tegen geweld, maar kan ook worden gebruikt om de werk druk te verlagen en om bezoeker gerust te stellen.

1500+ +
Tevreden klanten
1+ +
Kantoren in Nederland
5+ +
Ons team
50+ +
Voordelen
Beveiligingsbedrijf V&O Security
Beveiligingsbedrijf V&O Security

Beveiligingsbedrijf V&O Security is uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging.
Wij zijn gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel- of Zorg Ondersteuningof ter preventie op bouwplaatsen. Met spoed een beveiliger, toezichthouder of straatcoach ( Integriteit – Transparantie – Flexibiliteit – Dienstverlening – Dienstverlening ) nodig? Neem direct contact met ons op.

OVER ONS
Verschillende beveiligingsdiensten
Verschillende beveiligingsdiensten

Bent u op zoek naar professionele beveiliging van uw kantoorpand, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? Beveiligingsbedrijf V&O Security zorgt voor beveiliging op maat en dat al meer dan 15 jaar!

Benieuwd hoe V&O Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op
Type een bericht..
1
V&O Security Group
Welkom bij V&O Security Group, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?