Mobiele surveillance

Mobiele surveillance bij V&O Security

V&O heeft een divisie met professionele en getrainde medewerkers die zorgdragen dat criminelen uw vastgoed eigendommen en/of terrein niet betreden. In samenwerking met beheerders /eigenaren van (industrie) terreinen en de lokale politie alsmede gemeenten is de doelstelling om voor iedere opdrachtgever het misdrijfpercentage in de industriegebieden terug te brengen naar een absoluut minimum.

Naast collectief surveilleren in de industrie/bedrijfsgebieden , kunnen wij ook nog andere taken voor u verrichten. Zoals het lopen van brand- en sluitrondes, alarmopvolging en het beheren van de sleutels van panden en/of terreinen.

Onze surveillanten en meldkamer op kantoor staan 24/7 voor u klaar.

Mobiele surveillant direct geregeld

Zoekt u een beveiligingspartner voor mobiele surveillance voor één of meerdere bedrijfslocaties? Neem dan contact op met V&O Security. Wij verzorgen de volledige beveiliging van uw bedrijf met lokale beveiligingspartners. U heeft altijd te maken met een vast aanspreekpunt bij V&O Security. Ook is er sprake van één overeenkomst en één factuur. Wij zijn een intermediair die de gehele beveiliging voor uw bedrijf, instantie of organisatie kan regelen, dus ook de mobiele surveillance beveiliging. Voor meer informatie over onze werkwijze, mobiele surveillance door lokale specialisten of voor een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op.

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR Mobiele surveillant
of
BEL ONS VOOR VRIJBLIJVEND Mobiele surveillant

Mobiele surveillance beveiliging

 

Op het gebied van mobiele surveillance kunnen er verschillende werkzaamheden uitgevoerd worden. Neem contact met ons op, en wij bespreken de mogelijkheden graag met u. Vervolgens regelen we een goede mobiele surveillant, die onder andere de volgende werkzaamheden uit kan voeren.

  • preventieve controles
  • toegangscontrole
  • alarmopvolging
  • brandrondes
  • sleutelhouderschap

 

1500+ +
Tevreden klanten
1+ +
Kantoren in Nederland
5+ +
Ons team
50+ +
Voordelen
Beveiligingsbedrijf V&O Security
Beveiligingsbedrijf V&O Security

Beveiligingsbedrijf V&O Security is uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging.
Wij zijn gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel- of Zorg Ondersteuningof ter preventie op bouwplaatsen. Met spoed een beveiliger, toezichthouder of straatcoach ( Integriteit – Transparantie – Flexibiliteit – Dienstverlening – Dienstverlening ) nodig? Neem direct contact met ons op.

OVER ONS
Verschillende beveiligingsdiensten
Verschillende beveiligingsdiensten

Bent u op zoek naar professionele beveiliging van uw kantoorpand, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? Beveiligingsbedrijf V&O Security zorgt voor beveiliging op maat en dat al meer dan 15 jaar!

Benieuwd hoe V&O Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op
Type een bericht..
1
V&O Security Group
Welkom bij V&O Security Group, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?