PARKEERREGELAARS

Home  /  Verkeers

Parkeerregelaars bij V&O Security

Op de Parkeerregelaars van V&O Security kan je bouwen. Onze grote vaste ploeg Parkeerregelaars kunnen we snel en flexibel inzetten, welke klus je ook hebt. We werken voor grote en kleinere opdrachtgevers op grote infra- en bouwprojecten

Voordelen van Parkeerregelaars inhuren bij Binck
  • 24/7 bereikbaar. Ons planningsteam is alle werkdagen tussen 5:15 en 20:00 uur aanwezig. In de avonden, nachten en het weekend zijn we bereikbaar via de pikettelefoon
  • Altijd een reserveteam beschikbaar om spoedaanvragen in te vullen of om ziekmeldingen direct op te vangen
  • Snel schakelen en persoonlijk contact door korte lijnen met één contactpersoon
  • Goede begeleiding voor onze mensen van ervaren teamleiders
  • Moderne plansoftware, die gewoon online kan worden ingezien. Kijk mee met de actuele personeelsplanning, de urenregistratie, en voer zelf wijzigingen door.
  • Professionele begeleiding en hulp bij SROI-traject

Parkeerregelaars

V&O Security heeft niet alleen een partnership met de opdrachtgever maar werkt ook samen met andere instanties die bijdragen aan een betere Parkeerregelaars .

Meer weten over onze aanpak in de Parkeerregelaars ? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in deze dienst?

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR Parkeerregelaars
of
BEL ONS VOOR VRIJBLIJVEND BEVEILIGINGSADVIES

Parkeerregelaars BIJ EVENEMENTEN

Onze Parkeerregelaars nemen hun vak serieus; ze snappen wat er bij komt kijken. Zoals correct verkeer aansturen, veilig werken, omgaan met agressie en communiceren met portofoons, maar ook het gastvrij ontvangen van bezoekers. Ze krijgen begeleiding van onze teamleiders en coördinatoren, die het vaste aanspreekpunt zijn voor opdrachtgevers. Als je verkeersregelaars bij ons inhuurt regelen wij alle benodigde materialen zoals signaalkleding, portofoons, lampen, PBM’s, etc.

1500+ +
Tevreden klanten
1+ +
Kantoren in Nederland
5+ +
Ons team
50+ +
Voordelen
Beveiligingsbedrijf V&O Security
Beveiligingsbedrijf V&O Security

Beveiligingsbedrijf V&O Security is uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging.
Wij zijn gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel- of Zorg Ondersteuningof ter preventie op bouwplaatsen. Met spoed een beveiliger, toezichthouder of straatcoach ( Integriteit – Transparantie – Flexibiliteit – Dienstverlening – Dienstverlening ) nodig? Neem direct contact met ons op.

OVER ONS
Verschillende beveiligingsdiensten
Verschillende beveiligingsdiensten

Bent u op zoek naar professionele beveiliging van uw kantoorpand, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? Beveiligingsbedrijf V&O Security zorgt voor beveiliging op maat en dat al meer dan 15 jaar!

Benieuwd hoe V&O Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op
Type een bericht..
1
V&O Security Group
Welkom bij V&O Security Group, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?