Uitzenden

Home  /  Uitzenden

Uitzenden bij V&O Security

Wilt u extra uitzendkrachten om seizoenspieken op te vangen? Of kampt u met andere bezettingsproblemen? Een uitzendkracht van V&O Noord-Holland biedt u dé uitkomst. Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor de meest uiteenlopende activiteiten. Ook kunnen onze uitzendkrachten ingezet worden voor het uitvoeren van specialistisch werk binnen diverse sectoren.

De voordelen voor uw organisatie

Een geschikte uitzendkracht is snel gevonden via V&O Noord-Holland. Wij vergelijken uw personeelsbehoefte met onze ruime pool van vakkundige uitzendkrachten en selecteren voor u de beste match. Zo zijn wij in staat om de juiste uitzendkracht op het juiste moment aan u te kunnen aanbieden. En omdat wij ook de administratie voor onze rekening nemen, hoeft u zich enkel en alleen te richten op hetgeen waar u het beste in bent: uw bedrijf runnen.

Uitzenden Beveiliging

Info over onze flexibele uitzendkrachten

Benieuwd hoe uw collega ondernemers onze flexibele uitzendkrachten ervaren? Klik hier voor de verhalen. Wilt ook u meer weten over de diensten en vakmensen? Stel uw vraag en onze relatiebeheerders nemen contact met u op!

Meer weten over onze aanpak in de Uitzenden Beveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in deze dienst?

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR Uitzenden  Beveiliging
of
BEL ONS VOOR VRIJBLIJVEND BEVEILIGINGSADVIES

Voordelen van onze Evenementen Beveiligers

Onze vakbekwame uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar voor de meest uiteenlopende activiteiten. Denk aan bijvoorbeeld het laden van vrachtwagens, het oogsten van groenten en fruit, oppoten van boompjes en verwerken van geoogste bloemen, maar ook diverse werkzaamheden buiten de agrarische sector, zoals technische en bouw werkzaamheden en overig productiewerk. Ook kunnen onze uitzendkrachten ingezet worden voor het uitvoeren van specialistisch werk binnen verschillende sectoren.

In overleg met u plannen wij op het juiste moment de gevraagde arbeidskracht voor u in, zodat de voortgang van uw bedrijfsactiviteiten niet in gevaar komt. Het administratieve gedeelte is daarbij uiteraard aan ons toevertrouwd.

1500+ +
Tevreden klanten
1+ +
Kantoren in Nederland
5+ +
Ons team
50+ +
Voordelen
Beveiligingsbedrijf V&O Security
Beveiligingsbedrijf V&O Security

Beveiligingsbedrijf V&O Security is uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging.
Wij zijn gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel- of Zorg Ondersteuningof ter preventie op bouwplaatsen. Met spoed een beveiliger, toezichthouder of straatcoach ( Integriteit – Transparantie – Flexibiliteit – Dienstverlening – Dienstverlening ) nodig? Neem direct contact met ons op.

OVER ONS
Verschillende beveiligingsdiensten
Verschillende beveiligingsdiensten

Bent u op zoek naar professionele beveiliging van uw kantoorpand, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? Beveiligingsbedrijf V&O Security zorgt voor beveiliging op maat en dat al meer dan 15 jaar!

Benieuwd hoe V&O Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op
Type een bericht..
1
V&O Security Group
Welkom bij V&O Security Group, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?