RECEPTIEDIENSTEN

Home  /  Receptie

Receptiediensten bij V&O Security

De bewaking van uw bedrijf, organisatie of instelling verdient 24 uur per dag aandacht. U loopt immers niet alleen na sluitingstijd risico’s. Juist overdag hebt u door de hectiek niet altijd zicht op alle activiteiten rondom uw bedrijf. Zeker bij speciale gelegenheden, als het een komen en gaan is van mensen en goederen. V&O Beveiliging biedt uitkomst. Wij voeren receptiediensten vakkundig uit. Daarnaast zijn wij alert op situaties die gevaar opleveren voor mensen of objecten.

receptiediensten

V&O Security heeft niet alleen een partnership met de opdrachtgever maar werkt ook samen met andere instanties die bijdragen aan een betere receptiediensten.

Meer weten over onze aanpak in de receptiediensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in deze dienst?

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR receptiediensten.
of
BEL ONS VOOR VRIJBLIJVEND BEVEILIGINGSADVIES

Voordelen van onze Evenementen Beveiligers

Met V&O Beveiliging hebt u grip op de zaak. Of het nu gaat om het registreren, invoeren en rapporteren van bezoekers en personeel of het ontvangen en doorsturen van bezoekers, transporteurs en aannemers, wij zorgen dat dit op de juiste wijze gebeurd. Ook kunnen wij in overleg gewenste taken erbij doen, maar het beveiligingswerk verliezen wij niet uit het oog.

1500+ +
Tevreden klanten
1+ +
Kantoren in Nederland
5+ +
Ons team
50+ +
Voordelen
Beveiligingsbedrijf V&O Security
Beveiligingsbedrijf V&O Security

Beveiligingsbedrijf V&O Security is uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging.
Wij zijn gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel- of Zorg Ondersteuningof ter preventie op bouwplaatsen. Met spoed een beveiliger, toezichthouder of straatcoach ( Integriteit – Transparantie – Flexibiliteit – Dienstverlening – Dienstverlening ) nodig? Neem direct contact met ons op.

OVER ONS
Verschillende beveiligingsdiensten
Verschillende beveiligingsdiensten

Bent u op zoek naar professionele beveiliging van uw kantoorpand, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? Beveiligingsbedrijf V&O Security zorgt voor beveiliging op maat en dat al meer dan 15 jaar!

Benieuwd hoe V&O Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op
Type een bericht..
1
V&O Security Group
Welkom bij V&O Security Group, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?