Objectbeveiliging

Objectbeveiliging inzetten bij V&O Security

Objectbeveiliging is de meest voorkomende vorm van beveiliging. Onze goed getrainde objectbeveiligers zijn dan ook op verschillende plekken inzetbaar. Denk hierbij aan kantoorpanden, hotels, ziekenhuizen en openbare ruimtes zoals musea en onderwijsinstellingen waar ongewenste bezoekers kunnen optreden.

Het kan bij dit type beveiliging gaan om meer ‘klassieke’ beveiliging, maar ook om receptiediensten.

Objectbeveiliging kan uitstekend gecombineerd worden met collectieve beveiliging samen met andere bedrijfspanden in de nabije omgeving. Zo houdt u de kosten laag, maar is er in het geval van nood toch snel een beveiliger ter plaatse.

Evenementen Beveiliging

Evenementen Beveiliging is een van de specialiteiten binnen V&O Security, voor een aantal grote en kleine klanten verzorgen wij al jaren de evenementen. Wij zijn een partij die graag met u meedenkt om ervoor te zorgen dat u en uw bedrijf optimaal rendement kan behalen. Maar bovenal profiteert u van een veilig gevoel voor uw bezoekers, uzelf en uw personeel met de evenmenenten beveiligers van V&O Security.

Meer weten over onze aanpak in deObjectbeveiliging? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Interesse in deze dienst?

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR Objectbeveiliging
of
BEL ONS VOOR VRIJBLIJVEND BEVEILIGINGSADVIES

Brand- en sluitrondes

 

Een andere belangrijke taak van onze objectbeveiligers is het openen en sluiten van kantoorpanden. ‘s Ochtends ontgrendelen ze het pand, zodat uw medewerkers naar binnen kunnen en ‘s avonds sluiten ze het pand weer af na een zogeheten ‘brand- en sluitronde’.

Tijdens deze controlerondes checkt de objectbeveiliger onder andere of er geen personeel meer in het pand aanwezig is, of alle ramen en deuren zijn afgesloten en of er geen (brand)gevaarlijke situaties of verdachte situaties zijn. Aan het eind van de ronde schakelen ze de verlichting uit en activeren ze het (brand)alarm.

 

1500+ +
Tevreden klanten
1+ +
Kantoren in Nederland
5+ +
Ons team
50+ +
Voordelen
Beveiligingsbedrijf V&O Security
Beveiligingsbedrijf V&O Security

Beveiligingsbedrijf V&O Security is uw betrouwbare partner op het gebied van beveiliging.
Wij zijn gespecialiseerd in objectbeveiliging, winkel- of Zorg Ondersteuningof ter preventie op bouwplaatsen. Met spoed een beveiliger, toezichthouder of straatcoach ( Integriteit – Transparantie – Flexibiliteit – Dienstverlening – Dienstverlening ) nodig? Neem direct contact met ons op.

OVER ONS
Verschillende beveiligingsdiensten
Verschillende beveiligingsdiensten

Bent u op zoek naar professionele beveiliging van uw kantoorpand, winkel, bouwplaats, haven of zorginstelling? Beveiligingsbedrijf V&O Security zorgt voor beveiliging op maat en dat al meer dan 15 jaar!

Benieuwd hoe V&O Security u kan helpen bij de beveiliging van uw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Neem contact met ons op
Type een bericht..
1
V&O Security Group
Welkom bij V&O Security Group, ik sta je graag te woord. Kan ik je ergens mee helpen?